LONDRES
BARCELONA

Clara Bes  ·  clara@theamateurscompany.com  ·  ‭+34 656 459 725‬

Vols rebre les nostres notícies?

© 2019 The Amateurs Company

Ivan Andrade és un dramaturg, director escènic i entrenador somàtic. Llicenciat en Enginyeria Microelectrònica (UAB, 2000), Art Dramàtic (ESAD EOLIA, 2004), Entrenador Somàtic (Escola Intl. del Mètode Grinberg, 2010) i Màster en Dramatúrgia i Direcció (Royal Holloway University of London, 2015).

 

Com a actor, l'Ivan ha treballat més de 12 anys en teatre, televisió i cinema. Al 2015, funda The Amateurs Company amb la intenció de crear espectacles multidisciplinaris que abordin temes i problemes contemporanis amb un llenguatge dramatúrgic i escènic propi.

L'any 2014, reb una beca de la Fundació SGAE que li permet desenvolupar la seva feina internacionalment. Com a director, l'Ivan és responsable de produccions que s'han vist a Catalunya, França, Regne Unit i Taiwan.

 

Com a Entrenador Somàtic i Director de Moviment, l'Ivan desenvolupa una investigació en el camp de la corporalitat en escena. El Cos Conscient és un entrenament que explora el cos somàtic per dotar l'intèrpret d'eines que li permetin assolir un alt nivell d'intensitat i creativitat a través de desenvolupar la seva presència escènica.

 

Com a dramaturg, la seva obra Russians ha guanyat el Premi Entreactum (2014), Premi Arsènic-Roca Umbert (2015) i ha estat seleccionada per participar dels festivals Unsceen i Late Bloom Fest de Londres. La seva obra Elysium va ser finalista del Bruntwood Award of Playwriting (2017) i de l'Emerge Award (2017), tots dos al Regne Unit.

 

L'Ivan ha estat escriptor resident de la Helen Mitchell Foundation (2019), del Tsung-Yeh Arts & Cultural Center (Tainan 2018) i de Can Serrat Artist Residency (Barcelona 2017).