LONDRES
BARCELONA

Clara Bes  ·  clara@theamateurscompany.com  ·  ‭+34 656 459 725‬

Vols rebre les nostres notícies?

© 2019 The Amateurs Company

“We are supposed to create on inspiration,

but only the subconscious can do that,

and we can’t control it.” 

Konstantin Stanislavsky

PROGRAMA DE FORMACIÓ

Inici de la formació: 18 de gener 2019

Fi de la formació: 12 d’abril

Dilluns, dimecres i divendres de 11.30 a 14.30h

Aportació: 990€ (a pagar en tres quotes de 330€)

nunArt Gràcia

carrer del Sol 8 · 08012 Barcelona

Places limitades a 12 participants

P​er saber més sobre la formació...​

PROJECTE DE CREACIÓ ESCÈNICA

Inici de la creació: 7 de maig 2019

Fi de la creació: 30 de maig

Dimarts, dimecres i dijous de 11.30 a 14h i de 15.30 a 17.30h

Aportació: sense cost per als alumnes convidats

 

nunArt Guinardó

Telègraf 67 · 08041 Barcelona​​

SÈRIE DE TALLERS

Tensió · 16 de febrer 2019

Reacció · 16 de març 

Atenció · 13 d'abril

El Cos Conscient · 18 de maig​

Horari: de 9 a 13h i de 15 a 18h.

Aportació: 100€ (80€ anticipada)

Alumnes de la formació: 50€

Aportació pels 4 tallers: 300€​

nunArt Gràcia i nunArt Guinardó

Places limitades a 10 participants

Per saber més sobre els tallers...

Organitza The Amateurs Company i nunArt

El Cos Conscient és un programa d’entrenament adreçat a intèrprets —actors, cantants i intèrprets multidisciplinars— professionals o amb aspiracions professionals, majors de 18 anys. Està especialment indicat per a individus amb ambició de transcendir una estètica o tècnica concreta per trobar camins cap a una interpretació que és nova, misteriosa i creativa cada cop.

 

El programa s’articula en dos formats diferents i complementaris:

  1. una formació de 12 setmanes, oberta a intèrprets professionals o amb aspiracions professionals, i limitada a 12 participants

  2. una sèrie de 4 tallers on s’introduiran conceptes base de la formació en un format intensiu

 

El programa tindrà una continuïtat després de Setmana Santa, quan una selecció dels alumnes  de la formació participarà d’un projecte de creació escènica que s’assajarà durant el mes de maig i es presentarà l’1 de juny del 2019.

El Cos Conscient és un programa d’entrenament per a actors, cantants i  intèrprets multidisciplinars enfocat en el desenvolupament de la consciència corporal com a requisit previ a qualsevol treball escènic. Proposa identificar i comprendre els diferents processos somàtics que tenen lloc en la nostra experiència per tal d’assolir un coneixement del nostre cos i un control sobre la nostra atenció que ens obri les portes a un treball escènic nou, intens i creatiu. 

 

La nostra meta serà situar-nos deliberadament en un lloc de treball on intensitat, veritat i sorpresa siguin atributs distingibles de la nostra feina. Per a aconseguir-ho, el primer pas serà preparar el cos: assolir un estat de relaxació, silenci i, com a conseqüència, presència. Aquest estat corporal d’alta fisicalitat i energia obrirà el camí cap a una experiència de solidesa i confiança —escènica i personal— que ens permetrà fer el següent pas: cedir el control del cap al cos. Serà llavors quan les nostres accions, moviments i respostes començaran a emergir de forma espontània, orgànica, creativa, com a resposta als estímuls externs o a les necessitats expressives del propi cos. Estarem accedint a la veritat escènica. Ens sentirem vius a escena. Estarem entrant, sense adonar-nos, en un estat de flux creatiu.

El Cos Conscient és un programa que explora el cos somàtic a través de la respiració, la tensió i la relaxació, la identificació de reaccions pròpies, així com la investigació de pors, creences i limitacions físiques i mentals, individuals i comuns, amb l’objectiu de trobar un cos lliure, flexible, present i sensible, a la vegada que sòlid i segur de sí mateix. Només des d’aquest cos, serem capaços d’oferir un treball genuí, intens, carregat d’emoció i veritat, a la vegada que enormement gratificant, per l’espectador i per a un mateix.